Servisne informacije za 24. avgust 2021. godine

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela i jedna saobraćajna nezgoda.

Pripadnici Profesionalne vatrogasno – spasilačke jedinice Gradiška intervenisali su juče u 10 časova i 41 minut u Barajima, zbog zapaljenog sijena.

U službi Hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja u protekla 24 časa pregledano je 38 pacijenata. Dežurni su bili doktori Zlatko Kotaraš i Jelena Kocka.

Na Odjelu porodilišta gradiške Bolnice rođene su dvije djevojčice.

Iz Komunalanog preduzeća “Vodovod” Gradiška apeluju na sve korisnike komunalnih usluga da racionalno troše vodu, naročito one koji su priključeni na vodovodnu mrežu u Turjaku, Grbavcima, Samardžijama, Donjoj i Srednjoj Jurkovici, Ćelinovcu, Jazovcu, Miljevićima i Kijevcima gdje već dolazi do prekida u redovnoj isporuci vode.

Odvoz smeća odvija se prema ustaljenom rasporedu.

Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače koj se napajaju sa 20 KV dalekovoda Trebovljani izlaz Jablanice da će danas od 9 do 17 časova ostati bez električne energije.

Zbog radova na dalekovodima, trafostanicama i niskonaponskoj mreži danas će dolaziti do kraćih prekida u isporuci električne energije na 20 KV dalekovodu  Trebovljani izlaz Gašnice i Laminci i na trafostanicama: Kruškik 4 Đilas, Čatrnja 3, Laminci Pećanci, Gornji Trebovljani, Sovjak 1 i 3 i Jablanica Rebrovac.

Share With: