Servisne informacije za 08. avgust 2021. godine

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa javni red i mir narušen je u dva slučaja. Dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

Pripadnici Profesionalne vatrogasno – spasilačke jedinice Gradiška imali su tri požarne intervencije. Gasili su vatru koja je zahvatila njivu u Gornjim Podgradcima, nisko rastinje u Trošeljima i Donjoj Dolini.

U službi Hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja u protekla 24 časa pregledano je 38 pacijenata. Dežurni su bili doktori  Zlatko Kotaraš i Jelena Moravac.

Na Odjelu porodilišta gradiške Bolnice rođene su dvije  djevojčice i dječak.

Iz Komunalanog preduzeća “Vodovod” Gradiška obavještavaju korisnike koji su priključeni na vodovodnu mrežu u Turjaku, Grbavcima, Samardžijama, Donjoj i Srednjoj Jurkovici, Ćelinovcu, Jazovcu, Miljevićima i Kijevcima da zbog neracionalne potrošnje vode neće imati redovno snabdjevanje vodom u vremenu od 20 časova uveče do 8 časova ujutro.  Redukcija vode trajaće dok se uslovi vodosnabdjevanja ne promijene.

Odvoz smeća odvija se prema utvrđenom rasporedu.

Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače koji se snabdjevaju sa 20-kilovoltnog dalekovoda Trebovljani izlaz Jablanice da će u sutra, 9. avgusta, doći do obustave isporuke električne energije u vremenu od 9 do 17 časova.

Share With: