Servisne informacije za 03. avgust 2021. godine

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa javni red i mir narušen je u tri slučaja. Dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

Pripadnici Profesionalne vatrogasno – spasilačke jedinice Gradiška imali su intervenciju na gašenju požara u Žeravici, gorilo je nisko rastinje.

U službi Hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja u protekla 24 časa pregledano je 30 pacijenata. Dežurni su bili doktori Zlatko Kotaraš i Daliborka Milanović.

Na Odjelu porodilišta gradiške Bolnice rođen je dječak.

Iz Komunalanog preduzeća “Vodovod” Gradiška obavještavaju korisnike koji su priključeni na vodovodnu mrežu u Turjaku, Grbavcima, Samardžijama, Donjoj i Srednjoj Jurkovici, Ćelinovcu, Jazovcu, Miljevićima i Kijevcima da zbog neracionalne potrošnje vode neće imati redovno snabdjevanje vodom u vremenu od 20 časova uveče do 6 časova ujutro.  Redukcija vode trajaće dok se uslovi vodosnabdjevanja ne promjene.

Odvoz smeća odvija se prema utvrđenom rasporedu.

Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače koji se snabdjevaju sa 20-kilovoltnog dalekovoda Trebovljani izlaz Gašnice da će danas, doći do obustave isporuke električne energije u vremenu od 9 do 17 časova.

Share With: