Servisne informacije za 05. avgust 2021. godine

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, javni red i mir narušen je u dva slučaja. Dogodile su se tri saobraćajne nezgode.

Pripadnici Profesionalne vatrogasno – spasilačke jedinice Gradiška imali su jednu tehničku i tri požarne intervencije. Požar su gasili u voćnjaku u Miloševom Brdu, slamu u Rovinama i automobil na autoputu Gradiška-Banjaluka.

U službi Hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja u protekla 24 časa pregledano je 40 pacijenata. Dežurni su bili doktori Jelena Lakić Kovačević i Jelena Moravac.

Na Odjelu porodilišta gradiške Bolnice rođena su dva dječaka i dvije djevojčice.

Iz Komunalanog preduzeća “Vodovod” Gradiška obavještavaju korisnike koji su priključeni na vodovodnu mrežu u Turjaku, Grbavcima, Samardžijama, Donjoj i Srednjoj Jurkovici, Ćelinovcu, Jazovcu, Miljevićima i Kijevcima da zbog neracionalne potrošnje vode neće imati redovno snabdjevanje vodom u vremenu od 20 časova uveče do 8 časova ujutro.  Redukcija vode trajaće dok se uslovi vodosnabdjevanja ne promjene.

Odvoz smeća odvija se prema utvrđenom rasporedu.

Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače koji se snabdjevaju sa 20-kilovoltnog dalekovoda Trebovljani izlaz Jablanice da će danas doći do obustave isporuke električne energije u vremenu od 9 do 17 časova. Potrošači koji se napajaju sa 20-kilovoltnog dalekovoda Laminci bez struje će biti u vremenu od 8 do 15 časova. Bez struje će biti i potrošači koji se snabdjevaju sa 20-kilovoltnog dalekovoda Podgradci izlaz Gradiška i trafostanica Miljevići 1, Kevići, Sovjak 2, Jablanice Lukići, Jablanice Koturevi, Podgradci vodovod i Miloševo Brdo 2 i 3.

Share With: