Top lista

Top lista za 13.03.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Servisne informacije

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa javni red i mir nije narušavan, nije bilo ni krivičnih djela, kao ni sabraćajnih nezgoda.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška imali su tri požarne intervencije u protekla 24 časa. Juče u 7 časova i 9 minuta intervenisali su u Vrbaškoj zbog požara na strujnom ormaru, u 13 časova i 30 minuta intervenisali su u Kozincima zbog zapaljenog bagera, zbog požara na automobilu imali su intervenciju u 22 časa i 23 minuta u Dubravama.

U službi Hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja pregledano je 37 pacijenata. Dežurne doktorice bile su Sanja Kežić i Jelena Moravac.

Na Odjelu porodilišta gradiške Bolnice u protekla 24 časa rođene su dvije  djevojčice.

Isporuka vode je redovna.

Odvoz smeća odvija se prema utvrđenom  rasporedu.

Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače koji se napaju sa 20 kilovoltnog dalekovoda Trebovljani, izlaz Jablanice da danas od 9 do 17 časova neće imati električnu energiju.Danas će dolaziti do kraćih prekida u isporuci električne energije na trafostanicama:Mičije, Karajzovci-Poljaši, Karajzovci-Šobote, Ćelinovac  2, Cimiroti, Dragelji, Senjak 2, Čikule-Perino polje, Dubrave-Fajkovići, Čikule 1, Baraji, Brestovčina-Štetić i Topola-Kreča.

Share With: