СДС у Градишци прославио крсну славу Петровдан (ВИДЕО)

Градски одбор Српске демократске странке Градишка прославио је синоћ у Друштвеном дому у Машићима крсну славу Петровдан и 33 године постојања.

Предсједник Градског одбора СДС-а Весна Глувић Челић  је рекла да су одлучили да ове године Петровдан прославе у једном од побједничких одбора јер на тај начин желе да захвале свим члановима на оданости и провођењу основне идеје СДС-а.

Прослави Петровдана присуствовао је и генерални секретар СДС-а Зоран Латиновић који је честитао славу свим члановима и симпатизерима странке.

„Члановима странке, који су и даље чланови упркос свим проблемима са којима се суочавају, желим одати признање за вишедеценијски рад и настојање да се сачува СДС . Српска демократска странка ће сигурно у наредним годинама имати далеко значајнију улогу и позицију у укупним политичким дешавањима у Републици Српској“, рекао је Зоран Латиновић генерални секретар СДС-а.

Вицо Пролић из Берека један је од првих чланова СДС-а. Он каже да је поносан на 33 године постојања странке и истиче да је та странка дала многу у вријеме оснивања Републике Српске.

Прослави Петровдана присуствовали су представници мјесних одбора Градског одбора Градишка и гости из Бањалуке, Лакташа и Српца.

Г.В.

Share With: