САЗНАЈ ОД ОДБОРНИКА

Сазнај од одборника и упознај механизме комуникације одборника са грађанима.

 ПОСТАВИ ПИТАЊЕ
 ДАЈ ПРИЈЕДЛОГ
 ИНФОРМИШИ СЕ
 КОМЕНТАРИШИ СКУПШТИНСКИ МАТЕРИЈАЛ

# САТИ ГРАЂАНА– РАЗГОВАРАЈ СА ОДБОРНИКОМ
Одборници Скупштине града ће сваког четвртка у периоду од 11 до 13 часова разговарати са заинтересованим грађанима. Канцеларија се налази у улици Козарских бригада, број 36 А (зграда у којој су просторије КП „Водовод“ а.д. Градишка), први спрат канцеларија бр. 13.
Ова активност ће се проводити у периоду март – јуни 2023. године.

# eCitizen–ПИТАЈ ОДБОРНИКА
Питања одборницима Скупштине града можете постављати, током читаве године. Грађани ће сваке седмице бити позвани путем портала, да поставе питање тачно одређеном одборнику. Ова активност ће се реализовати у периоду март-септембар 2023. године. Одборник треба у року од највише седам
дана одговорити на постављено питање. ВАЖНО: на портал eCitizen се можете пријавити као анонимни или
регистровани корисник путем линка:  https://ecitizen.ba/gradiska/login Након тога бирајте линк  ПОСТАВИ ПИТАЊЕ eCitizen

# Радио-телевизија Градишка – САЗНАЈ НОВОСТИ
Одборници Скупштине града ће у периоду од мјесеца септембра до краја децембра 2023. године, гостовати у програму Радио телевизије Градишка, те представити активности одборника у Скупштини града.

# eCitizen– КОМЕНТАРИШИ СКУПШТИНСКИ МАТЕРИЈАЛ
Материјале који су на дневном реду сједнице Скупштине града, након њиховог објављивања прије скупштинског засједања, можете коментарисати преко портала eCitizen.
ВАЖНО: на портал eCitizen се можете пријавити као анонимни или регистровани корисник путем линка: https://ecitizen.ba/gradiska/login . Након тога бирајте линк КОМЕНТАРИШИ СЈЕДНИЦУ eCitizen и материјал сједнице која је у припреми.

# САСТАНЦИ СА/У МЈЕСНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА
Одборници Скупштине града ће одржати састанке са/у мјесним заједницама на подручју града Градишка, заједничким састанцима са већим бројем мјесних заједница или позвати њихове представнике у посјету Скупштини града.

Инфо:
Распореде одборника за поједине активности, као и додатне информације о активностима можете пронаћи на интернет страници Града Градишка путем линка: Комуникација са грађанима | Град Градишка (gradgradiska.com)

 

# РАЗГОВАРАЈ СА ПОСЛАНИКОМ

Посланици у Народној скупштини Републике Српске из Градишке, Радислав Дончић и Ранка Перић Ромић, у оквиру својих активности, примаће грађане на разговор који ће се обављати у канцеларији која се налази у улици Козарских бригада, број 36 А (зграда у којој су просторије КП „Водовод“ а.д. Градишка), први спрат канцеларија бр. 13.

Додатне информације као и заказивање термина за разговор грађани могу добити путем броја телефона 051/492-460.

Посланик Радислав Дончић са грађанима ће разговарати петком од 13 до 15 часова, а народни посланик Ранка Перић Ромић у времену од 15 до 16 часова.

 

Share With: