Саобраћај се на већини путева у Републици Српској одвија по сувим и мјестимично влажним коловозима

Због ниских јутарњих температура, могући су наиласци на поледицу у вишим предјелима и преко планинских превоја. Скрећемо пажњу и на могуће одроне на дионицама у усјецима, а у котлинама на мјестимично смањену видљивост због магле. На путевима на којима се изводе санациони радови, обавезно је поштовање привремене сигнализације која регулише саобраћај. Возачима савјетујемо максимално опрезну вожњу, уз обавезно посједовање зимске опреме.

Због радова, до 31. децембра 2023. године привремено постављена сигнализација регулише саобраћај на магистралном путу МI-105, на дионицама Јоховац-Руданка и Руданка-Добој, као и на дијелу регионалног пута РI-2102 Разбој-Руданка.

Због неопходних радова, измијењен је режим у одвијању саобраћаја на путном правцу М II-501 Приједор 3-Копривна. Возаче молимо да возе опрезније и да поштују постављену саобраћајну сигнализацију (до 31.12.2023.).

Због извођења радова на санацији клизишта на дионици магистралног пута M-I 111 Добро Поље-Миљевина, измијењен је режим у одвијању саобраћаја (до 19.12.2023. године).

Због извођења радова на реконструкцији дионице магистралног пута М-I 101 Александровац-Александровац (аутопут), измијењен је режим у одвијању саобраћаја (до 01.12.2023. године).

На дионици магистралног пута Коњиц-Јабланица изводе се радови у мјесту Лендава, због чега је сваким даном, од 07:30 до 16 часова, саобраћај регулисан семафорима, уз наизмјенично пропуштање возила.

Санациони радови изводе се и на магистралним путевима: Биљешево-Лашва, Кључ-Сански Мост (на улазу у Сански Мост, код Воденог парка) и Семизовац-Олово-Кладањ (на неколико локалитета изводе се радови). На мјестима извођења радова саобраћај се одвија успорено, наизмјеничним пропуштањем возила.

На ГП у БиХ нема дужих задржавања.

Share With: