Saobraćaj jutros intenziviran na granici prema Crnoj Gori

Saobraćaj se jutros odvija redovno, a vozačima se savjetuje da vožnju, ako je to moguće, izbjegavaju u najtoplijem dijelu dana, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Izmjene u odvijanju saobraćaja aktuelne su na putnim pravcima na kojima se izvode radovi. Prolazak vozila na tim lokacijama regulisan je privremenom saobraćajanom signalizacijom. Iz AMS-a podsjećaju da je u toku republička kampanja „Lako je brzinu smanjiti”, s ciljem smanjenja broja vozača koji ne poštuju ograničenje brzine na putevima u Republici Srpskoj.

Radovi su aktuelni na magistralnim putevima Vršani-Donja Bukovica, Kotor Varoš-Obodnik, Dobro Polje Miljevina, Brod na Drini-Šćepan Polje, te na području Doboja i Vlasenice.

Saobraćaj je jutros intenziviran na granici prema Crnoj Gori gdje su zabilježena čekanja.
Intenzitet saobraćaja pojačan je na izlazu iz BiH na graničnim prelazima Zupci, Deleuša i Hum, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Na ostalim graničnim prelazima za sada nema dužih zadržavanja.

Granični prelazi Gabela-Gabela Polje, Kozarska Dubica-Hrvatska Dubica, Vaganj-Bili Brig, Hadžin Potok-Bogovolja, Orahov Do-Slano i Duži–Imotica u naredna tri mjeseca su otvoreni kao međunarodni granični prelazi.

Share With: