Саобраћај већином без застоја и ограничења

Саобраћај се на већини путева у Републици Српској одвја без застоја и посебних ограничења. Скреће се  пажња на повећану опасност од одрона на дионицама у усјецима, а у котлинама на мјестимично смањену видљивост због магле. На путевима на којима се изводе санациони радови, обавезно је поштовање привремене сигнализације која регулише саобраћај.

Дана 12.13. и 14 .08.2023. изводиће се радови на санацији коловоза на брзој цести Клашнице-Бањалука. Саобраћај ће се одвијати наизмјенично једном коловозном таком.Измијењен је режим одвијања саобраћаја, због изградње пословног објекта (бензинске станице) на одмаралишту Лужани запад на ауто путу Е-661 Градишка –Бања Лука.

Због извођења радова на рехабилитацији магистралног пута Градишка – Нова Топола – Клашнице, и изградње три кружна тока на дионици Клашнице 1-Нова Топола измијењен је режим у одвијању саобраћаја. Због радова на изградњи кружне раскрснице на споју магистралних путева М-I 101 Градишка-Нова Топола и М-I 102 Чатрња-Градишка, такође је измијењен режим у одвијању саобраћаја.

На ГП Градишка и Изачић појачана је фреквенција возила на излазу из БиХ. На осталим ГП задржавања нису дужа од 30 минута.

Share With: