Саобраћај се одвија по мјестимично мокрим и клизавим коловозима

На већини путева у Републици Српској  саобраћај се одвија по мјестимично мокрим и клизавим коловозима.

Из Ауто-мото савеза скрећу пажњу на могуће одроне на дионицама у усјецима, а у котлинама на мјестимично смањену видљивост због магле. На путевима на којима се изводе санациони радови, обавезно је поштовање привремене сигнализације која регулише саобраћај.

Због одржавања манифестације „Градишка јесен 2023“ у временском периоду од 07,00 часова 18.09.2023. године (понедјељак) до 07,00 часова 23.09.2023. године (субота) доћи ће до привремене обуставе саобраћаја за возила на дијелу Улице Доситејева (од прикључка са паркинга код Арене Градишка до друге сервисне саобраћајнице -диригованог семафора). За вријеме трајања манифестације, односно привремене обуставе саобраћаја, неће се моћи саобраћати у дијелу Улице Доситејева.

Због радова на магистралном путу Градишка – Нова Топола – Клашнице, изградње три кружна тока на дионици Клашнице један – Нова Топола и кружне раскрснице на споју магистралних путева Градишка – Нова Топола и Чатрња – Градишка измијењен је режим саобраћаја.

Саобраћај се одвија успорено на магистралном путу Градишка – Козарска Дубица, на улазу у Орахову, због активираног клизишта.

На магистралном путу Приједор – Козарац, ради укључивања и искључивања механизације ангажоване на изградњи ауто-пута Бањалука – Приједор, долазиће до измјене у одвијању саобраћаја до 31. децембра.

На граничним прелазима у БиХ за сада нема дужих задржавања.

Share With:
Open

close button