Саобраћај без застоја

Саобраћај се јутрос у већем дијелу Републике Српске одвија по сувим коловозима, уз слабију фреквенцију возила. Скрећемо пажњу на повремено јаче ударе јужног вјетра, те на повећану опасност од одрона на дионицама у усјецима. На путевима на којима су актуелни радови обавезно је поштовање привремене сигнализације која регулише саобраћај. Возачима савјетујемо опрезну вожњу, прилагођену стању и условима на путу.

Због радова на мосту „Богдановац“, измијењен је режим саобраћаја на аутопуту Градишка-Бањалука и постављена је саобраћајна сигнализација која ће до 15. новембра 2023, до када су и предвиђени радови, регулисати саобраћај.

.Због извођења радова на рехабилитацији магистралног пута Градишка – Нова Топола – Клашнице и изградње три кружна тока на дионици Клашнице 1-Нова Топола, измијењен је режим у одвијању саобраћаја. Због радова на изградњи кружне раскрснице на споју магистралних путева М-I 101 Градишка-Нова Топола и М-I 102 Чатрња-Градишка, такође је измијењен режим у одвијању саобраћаја.

На граничним прелазима у путничком саобраћају, нема дужих задржавања.

Share With:
Open

close button