„Сајамски дани“ у Градишци 28. и 29. априла 2023.

Градска управа Градишка  у сарадњи са компанијом „RS Consulting & Trade d.o.o. Banja Luka“ организоваће 28. и 29. априла 2023. године регионалну сајамску манифестацију под називом „ Сајамски дани Градишка 2023“.

Сајам ће бити одржан у комплексу спортске дворане „Арена Градишка, а током дводневне манифестације, која је изложбено-продајног карактера, предвиђен је сајам привреде, пољопривреде, туризма, образовања и запошљавања.

Градоначелник Градишке Зоран Аџић навео је да је циљ сајма промоција, представљање, размјена искустава и увезивање домаћих и страних привредних субјеката, пољопривредних произвођача, економских експерата као и представника домаћих и регионалних привредних комора.

„Желимо да направимо презентацију комплетне градишке привреде као и презентацију занимања у средњим школама која прате потребе тржишта. Опредјељење Градске управе је да подржи домаће произвођаче да у што већем броју учествују на сајму заједно са излагачима из регије“, рекао је Аџић и додао да ће Градска управа подржати излагаче са простора Градишке са 50 одсто субвенције цијене у закупу штанда.

Директор маркетинга компаније за савјетовање и трговину „RS Consulting & Trade d.o.o. Banja Luka“ Драго Курушић рекао је да се на сајму очекује више од 70 излагача из БиХ, Србије, Мађарске и Турске.

„У дворани ће бити изложени прехрамбени, кондиторски производи, алати и машине као и сајам ситних произвођача, док ће испред Арене бити презентована најсавременија пољопривредна механизација“, навео је Курушић и додао да је интересовање велико и да је до сада попуњено око 90 одсто капацитета.

Више информација о предстојећем сајму заинтересовани могу добити у Градској управи Градишка и компанији „RS Consulting & Trade d.o.o. Banja Luka“.

С.С.Ц.

 

Share With: