Raspored vakcinacije od 22. do 27. novembra

„Dom zdravlja“ Gradiška  i tokom naredne sedmice organizuje vakcinaciju protiv virusa korona bez prethodnog zakazivanja na vakcinalnom punktu u krugu Doma zdravlja pored Službe hitne pomoći.

U ponedjeljak, 22. novembra, planirana revakcinacija drugom dozom vakcine Astra Zeneka, za građane koji imaju zakazan termin.

Od 22. do 25. novembra i u subotu 27. novembra moguća je  vakcinacija bez prethodnog zakazivanja prvom i buster dozom vakcine Sputnjik Ve.

Za građane koji imaju zakazan termin, revakcinacija drugom dozom vakcine Fajzer planirana je u četvrtak 25. novembra, a revakcinacija drugom dozom vakcine Sinofarm u petak 26. novembra.

Iz gradiškog Doma zdravlja poručuju svim zainteresovanim građanima da kao prvu ili buster dozu mogu da prime vakcinu Sputnjik Ve do 30. novembra, bez zakazivanja termina, te napominju da raspolažu sa dovoljnim količinama druge komponente Sputnjik Ve vakcine, tako da se revakcinacija može obaviti nakon 21 dan.

Osobe koje su vakcinisane sa dvije doze vakcine Sputnjik a kao buster dozu žele da prime istu, mogu to da prime buster dozu pet mjeseci nakon druge doze.

Iz Doma zdravlja dodaju da se ravakcinacija drugom dozom vakcine Fajzer, za građane koji imaju zakazan termin za 25. novembar, obavlja u prostorijama Higijensko-epidemiološke službe.

Građani koji žele da prime prvu ili buster dozu vakcine Fajzer potrebno je da se jave na broj 066 589 220, radnim danom od 8 do 14 časova.

M.Malešević

Share With: