Punkt za vakcinaciju neće raditi 3., 6. i 7. januara 2022. godine

Dom zdravlja Gradiška nastavlja sa imunizacijom  građana na vakcinalnom punktu u Areni Gradiška svakim radnim danom u vremenu od od 8 do 14 časova. U petak, 31. decembra punkt će raditi do 13 časova.

Građani koji se žele vakcinisati prvom dozom kineske vakcine Sinofarm mogu to učiniti bez zakazivanja u ponedjeljak, 27. decembra kada je planirana i revakcinacija drugom dozom vakcine Sinofarm za lica koja imaju zakazan termin.

Buster doza Sinofarm za lica koja imaju zakazan termin planirana je u utorak, 28. decembra kao i revakcinacija drugom dozom vakcine Fajzer za lica koja imaju zakazan termin.

U srijedu, 29. decembra bez zakazivanja moguće je vakcinisanje prvom dozom Fajzer vakcine.

Četvrtak, 30. i petak 31. Decembar rezervisani su za revakcinaciju drugom dozom vakcine Fajzer za lica koja imaju zakazan termin.

Iz Doma zdravlja napominju da je za vakcinisanje buster dozom potrebno zakazivanje termina na broj telefona 066/589- 220 od 8 do 14 časova.

“Punkt za vakcinaciju neće raditi 3., 6. i 7. januara 2022. godine. Građani koji imaju zakazan termin vakcinacije sa ovim datumom, biće pozvani i dobiće novi termin”,  navodi se u saopštenju Doma zdravlja Gradiška.

G.Vlainić

Share With: