Психомодо Поп, Ничим Изазван и Ехо Радар позивају на “Нектар Гарден Фест”

Трећи по реду “Нектар Гарден Фест” у Приједору одржаће се 30.јуна и 1. јула. На великој бини Љетне баште у срцу града и ове године  чекају вас бројни извођачи и најзвучнија домаћа и регионална имена.

 Публика на „Нектар Гарден Фесту“ ће 30.јуна моћи да ужива у хитовима култне загребачке групе Психомодо Поп, која ове године слави 40 година постојања и рада.

 Ова загребачка група настала је 1983. године, након распада култне пунк рок групе „Клинска Помора” из које долази пјевач Гобац. Он се тада придружује легендарној ундергроунд групи „Нерон”,  која након његовог доласка мијења име у Психомодо Поп.

 О бескомпромисним, на неки начин вјечним дјечацима и о томе шта је све стало у њихових 40 година пуно ћемо сазнати из документарног филма који припрема Радислав Јованов Гонзо управо поводом великих 40.

 Гобац и екипа припремају и монографију у част свих незаборавних тренутака, чак четири до сад никад објављена ливе албума и оно најважније – нови албум.

  Чини се да тајна те енергије и дуговјечности највише лежи у његовом вјечно младом фронтмену, Давору Гобцу, који ни у својој 59. години не показује никакве знакове посустајања.

 „Имамо добру енергију на бини и мислим да је то један од разлога зашто и даље свирамо”, изјавио је Гобац. „Драга публико, дођите на „Нектар Гарден Фест“ у Приједору, свираћемо Рокенрол”, нагласио је Гобац.

 На „Нектар Гарден Фесту“ друге вечери , 1.јула наступиће бенд „Ничим Изазван” из Србије, који је недавно избацио четврти студијски албум ”Иду године”.

 Добитници МТВ награде и предводници модерне балканске поп-роцк сцене прошле године обиљежили су десет година рада, а Бојан Глувајић фронтмен групе обећава сјајну свирку незаборавним концертом у Љетној башти.

 „Дуго нисмо свирали у Приједору, много се тога промијенило у бенду, али оно што је најбитније ту ће бити добро познати хитови и енергија групе „Ничим Изазван” “, поручио је Глувајић, који позива публику из Приједора и окружења да дођу на „Нектар Гарден Фест“.

  Приједорски алтернативни састав „Ехо радар“ наступиће као предгрупа у суботу 1.јула, на трећем по реду „Нектар Гарден Фесту“.

  Гитариста бенда Никола Граб истиче да је велика ствар свирати на великом фестивалу, посебно у свом граду.

 „Велико нам је задовољство што ћемо свирати на „Нектар Гарден Фесту“. То је одлична прилика да нас људу чују на великој бини гђе ће бити врхунски звук којем ми тежимо. Надамо се да ће бити много људи у Љетној башти и да ће бити супер провод”, истиче Граб.

 „Поред наше енергије и пјесама које смо објавили, публици ћемо представити и нове чланове бенда”, додао је Граб.

 Подсјећамо, прве вечери фестивала 30.јуна наступају Др Неле Карајлић, Психомодо Поп, Бркови и бенд Синхро. Друге вечери, на бини Љетне баште Приједор, 1.јула наступиће Бајага и Инструктори, Нено Белан & Фиуменс, Ничим Изазван и Ехо Радар.

 Улазнице можете пронаћи у продаји на  Gigstix.ba по цијени од 35 КМ за дводневне и 20 КМ за једнодневне.

За више информација пратите нас на www.gardenfest.net , као и Фејзбук и Инстаграм страницама фестивала.

 Окупите екипу, посјетите “Нектар Гарден Фест” у Приједору и доживите најбоље моменте вашег љета. Закорачи у башту најбољег љетног провода!

Share With: