Top lista

Top lista za 15.05.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Prvi sajam proizvođača i udruženja žena

Povodom obilježavanja Dana grada – 24. aprila, Turistička organizacija Gradiška i Kuća Lijevča i Potkozarja, organizovaće u petak, 23.aprila na Trgu Čubrilovića, Prvi sajam proizvođača i udruženja žena.Sajam će, uz poštovanje epidemioloških mjera, biti održan od 10 časova do 15 časova i 30 minuta.

V.d.direktora Turističke organizacije Valentina Perić istakla je da će Sajam biti upriličen povodom obilježavanja Dana grada Gradiška – 24.aprila i dodala da će osim izložbenog imati i prodajni karakter.

“Svoje proizvode predstaviće “, Poljoprivredno gazdinstvo“Bošnjak“, prirodna kozmetika“Emili“, pčelar Goran Gagić, „Aromela“Gradiška, Poljoprivredna zadruga „Gorštak“Laktaši, „Agronektar“ i„Kozara sirevi“ iz Donjih Podgradaca, „Ljuti sos đeda Nike“i  “BMB Delta“.

Perićeva je naglasila da će na Sajmu učestvovati i tri udruženja žena i pojasnila da je upravo od njih krenula ideja o osnivanju  Kuće Lijevča i Potkozarja. Prema njenim riječima, na Sajmu će svoje mjesto imati i Udruženje žena „Crvena ruža“, Udruženje“Žena i porodica“ i Udruženje žena“Kočićevo“.

Perićeva je istakla da je cilj Sajma promocija domaćih proizvođača i njihovih proizvoda .

S.Vidović

Share With: