Privremena obustava saobraćaja kod kamenoloma Rogoušić

Na većini puteva u Republici Srpskoj saobraćaj se odvija redovno, na dionicama kroz usjeke povećana je opasnost od odrona, a u kotlinama i duž rijeka jutarnja magla mjestimično smanjuje vidljivost, saopšteno je iz Republičkog auto-moto saveza.
Privremena obustava saobraćaja za danas je planirana na dionici magistralnog puta Podromanija-Mokro-Sumbulovac-Rogoušići-Donja LJubogošta, na lokalitetu kamenoloma „Rogoušić“, opština Pale u vremenu od 13.00 do 14.00 i od 15.00 do 16.00 časova, i to po dva puta u trajanju od pet do sedam minuta radi izvođenja bušačko-minerskih radova.

Zbog miniranja stijenskog materijala danas i sutra planirana je totalna obustava saobraćaja na dionici puta od Šipova ka Kupresu /Novom Selu/ u vremenu od 8.00 do 18.00 časova.

Do 18. novembra na snazi je potpuna obustava saobraćaja za sva vozila na dionici magistralnog puta Draksenić-Vrbaška zbog rekonstrukcije kolovoza, a alternativni pravac za automobile je Gradiška-Podgradci-Jablanica-Sjeverovci-Božići-Kozarska Dubica, a za teretna vozila Gradiška-Banjaluka-Prijedor-Kozarska Dubica.

Na graničnim prelazima u BiH nema dužih zadržavanja.

Share With: