Top lista

Top lista za 06.06.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Privrednici prisustvovali Info danu u Gradskoj upravi

Info dan na temu „Javni poziv za dodjelu sredstava iz Programa podsticaja ekonomskom razvoju i zapošljavanju u partnerstvu sa MEG projektom kroz finansijsku podršku početnicima u poslovanju“ održan je danas u Gradskoj upravi Gradiška.

Predstavnicima poslovnih subjekata koji su prisustvovali informativnom sastanku predstavljen je Javni poziv, uslovi i mogućnost korištenja usluga Razvojne agencije Gradiška prilikom apliciranja na isti.

Šef Odsjeka za privredu i preduzetništvo u Gradskoj upravi Gradiška Danilo Šobot rekao je da se sredstva ovog Javnog poziva dodjeljuju za nabavku građevinskog materijala za dogradnju, rekonstrukciju ili adaptaciju i nabavku nove opreme.

“Ukupna vrijednost predloženih aktivnosti koja uključuje sredstva iz ovog javnog poziva i vlastita sredstva korisnika ne mogu biti veća od 40 000 KM s tim da je maksimalan iznos po korisniku 20 000 KM. Minimalno učešće korisnika vlastitim finansijskim sredstvima je 20% od ukupnog iznosa troškova aktivnosti”, rekao je Šobot.

Podršku Javnom pozivu pružila je Razvojna agencija Gradiška.

“Mi smo podrška Gradskoj upravi. Pomogli smo im u procesu predstavljanja Javnog poziva putem javnih sredstava informisanja, posredstvom stranice RAG-e i društvenih mreža. U narednom periodu bićemo tehnička podrška preduzetnicima koji izraze želju da apliciraju za ova sredstva. Razvojna agencija će pomoći u pripremi kompletne dokumentacije za aplikaciju na ovaj Javni poziv”, rekao je direktor Razvojne agencije Gradiška Bogdan Vicanović.

Informativnom sastanku koji je organizovalo  Odjeljenje za privredu i poljoprivredu Gradske uprave Gradiška prisustvovali su brojni privrednici koji svoje djelatnosti obavljaju na teritoriji grada Gradiška.

Share With: