Top lista
Top lista za 19.10.2019.god.
Glasaj
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Privrednici prisustvovali Info danu u Gradskoj upravi

Info dan na temu „Javni poziv za dodjelu sredstava iz Programa podsticaja ekonomskom razvoju i zapošljavanju u partnerstvu sa MEG projektom kroz finansijsku podršku početnicima u poslovanju“ održan je danas u Gradskoj upravi Gradiška.

Predstavnicima poslovnih subjekata koji su prisustvovali informativnom sastanku predstavljen je Javni poziv, uslovi i mogućnost korištenja usluga Razvojne agencije Gradiška prilikom apliciranja na isti.

Šef Odsjeka za privredu i preduzetništvo u Gradskoj upravi Gradiška Danilo Šobot rekao je da se sredstva ovog Javnog poziva dodjeljuju za nabavku građevinskog materijala za dogradnju, rekonstrukciju ili adaptaciju i nabavku nove opreme.

“Ukupna vrijednost predloženih aktivnosti koja uključuje sredstva iz ovog javnog poziva i vlastita sredstva korisnika ne mogu biti veća od 40 000 KM s tim da je maksimalan iznos po korisniku 20 000 KM. Minimalno učešće korisnika vlastitim finansijskim sredstvima je 20% od ukupnog iznosa troškova aktivnosti”, rekao je Šobot.

Podršku Javnom pozivu pružila je Razvojna agencija Gradiška.

“Mi smo podrška Gradskoj upravi. Pomogli smo im u procesu predstavljanja Javnog poziva putem javnih sredstava informisanja, posredstvom stranice RAG-e i društvenih mreža. U narednom periodu bićemo tehnička podrška preduzetnicima koji izraze želju da apliciraju za ova sredstva. Razvojna agencija će pomoći u pripremi kompletne dokumentacije za aplikaciju na ovaj Javni poziv”, rekao je direktor Razvojne agencije Gradiška Bogdan Vicanović.

Informativnom sastanku koji je organizovalo  Odjeljenje za privredu i poljoprivredu Gradske uprave Gradiška prisustvovali su brojni privrednici koji svoje djelatnosti obavljaju na teritoriji grada Gradiška.

Share With: