Прије поласка на годишњи провјерити техничку исправност возила

Техничка исправност возила важна је током цијеле године, међутим током годишњих одмора када се планирају дужа путовања, то је посебно важно. Дејан Шљивић секретар Ауто-мото друштва Градишка подсјетио је да је прије поласка на пут неопходно провјерити исправност кочионог система, пнеуматике и свега осталог што би могло утицати на безбједност током вожње.

Додатну сигурност возачима, посебно на дужим релацијама, дају погодности које возачи остварују на основу чланства у АМС РС.“ Од марта ове године возачима је доступна још једна услуга. У случају квара на возилу, власници возила у Републици Српској имају бесплатан превоз до 50 километара, неограничен број пута годишње“, појаснио је Шљивић.

Осим ових услуга, диспечерски сервис АМС РС возачима је, за све информације везане за стање и услове на путу у РС односно БиХ, на располагању  24 часа дневно. Све неопходне информације возачи из Градишке могу добити у канцеларији АМД Градишка, на новој локацији у Улици Видовданска број 1, у згради Градске управе Градишке.

С.Видовић

Share With: