Пријаве за Избор спортисте до 11. децембра

Пријаве за Избор спортисте Градишке 2023. године трајаће до 11. децембра, рекао је гостујући у јутарњем програму „Добро јутро Градишка“ в.д. директора Радио-телевизије Градишка Рајко Ромић и позвао заинтересоване појединце и колективе да доставе своје приједлоге Радио-телевизији Градишка.

 „Радио-телевизија Градишка прати сва спортска дешавања и има богату видео архиву. Укључили смо се у манифестацију Избор спортисте како би овај важан догађај за градишки спорт подигли на још виши ниво“, навео је Ромић и нагласио да ће новина ове године бити награде за најпотез из спортске емисије „Темпо“ и за најбољег спортисту према гласовима публике.

Спортски новинар Зоран Калинац навео је да ће награде на 31. манифестацији Избор спортисте бити додијељене у категорији троје најбољих спортиста, најбоља спортска екипа, најбољи тренер, најперспективнија спортисткиња, најперспективнији спортиста, најбољи спортиста у конкуренцији лица са инвалидитетом и најбољи спортски радник.

Калинац је навео да је ове године било мноштво спортских манифестација и добрих резултата и да стручни жири неће имати нимало лак задатак да изабере најбоље.

Градска управа Градишка у сарадњи са Радио-телевизијом Градишка организоваће манифестацију Избор спортисте Градишке за 2023. годину у петак, 22. децембра у 18 часова у Културном центру Градишка.

С.С.Ц.

Share With: