Top lista

Top lista za 25.09.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Pri kraju izgradnja igraonice u Vrbaškoj

Gradiška inicijativa-GRIN privela je kraju izgradnju još jedne igraonice u Vrbaškoj koja je dio projekta  “Ruralni aktivizam” koji je GRIN realizovao uz podršku Gradske uprave Gradiška.

Predsjednik Skupštine udruženja Grin Branko Straživuk rekao je da je ovaj projekat urađen u tri ruralne mjesne zajednice Vilusi, Vrbaška i Bok Jankovac.

 „U Vilusima smo uradili nabavku stolica i stolova za potrebe Društvenog doma, ovdje u Vrbaškoj smo sagradili dječiju igraonicu, dok je projekat izgradnje koša u Bok Jankovcu planiran odmah poslije završetka ovog projekta”, dodao je Straživuk

Pored pomenutih projekata, GRIN planira da realizuje i projekte u užem dijelu grada Gradiška, poručuje predsjednik udruženja GRIN Dušan Ristić.

“U narednom periodu planiramo da uradimo i jedan betonski sto za stoni tenis u novom parku kod Autobuske stanice, gdje već postoji multifunkcionalni teren za djecu”, napomenuo je Ristić.

Gradiška inicijativa ima za cilj da podstaknu mlade na aktivizam i aktivno djelovanje u svojim kako mjesnim zajednicama, tako i na području cijelog  grada Gradiška.

Share With: