Познати резултати конкурса за ликовно стваралаштво

Завичајни музеј Градишка објавио је резултате конкурса за ликовно стваралаштво за предшколски узраст и ученике основних и средњих школа.

У категорији предшколског узраста прву награду понио је Никола Милосављевић из предшколског одјељења Ламинци ОШ „Свети Сава“ Дубраве, друга је Миа Рустић ЈПУ „Лепа Радић“ Градишка, док је из исте установе и трећенаграђени Михаел Мајерон.

Награђени су ученици основних школа од првог до петог разреда, Симона Панић из ОШ „Младен Стојановић“ Горњи Подградци, Мартина Котур из ОШ „Данило Борковић“ Градишка и Хелена Бакић ОШ „Младен Стојановић“ ПШ Врбашка.

Од петог до деветог разреда награђени су Александар Суботић из ОШ „Вук Стефановић Караџић“ Турјак, Јована Калабић и Магдалена Пејанић из ОШ „Петар Кочић“ Нова Топола.

У категорији средњошколци прво мјесто заузела је Евгениа Спасојевић из Гимназије Градишка, друга је Ања Ракита из Средње стручне и техничке школе и Анреа Бабић из Гимназије је на трећем мјесту.

Изложба награђених радова као и радова за које је жири сматрао да треба да буду презентовани биће уприличена сутра, 13. априла  у 12 часова на тргу испред Културног центра Градишка, када ће бити додијељене и награде у све четири категорије.

Д. Јанковић

Share With: