Подршка Нолету од најстарије Приједорчанке: Мара Крагуљ (103) шљивовицом наздравила Ђоковићу и открила највећу жељу (ФОТО)

Послије Новакове побједе у Аустралији, добила сам снагу за живот. Нисам спавала цијелу ноћ, чекајући почетак меча, рекла је Мара Крагуљ, најстарија Приједорчанака (103) која је у поткозарском насељу Ракелићи, финале Аустралијан опена пратила заједно са братићем Мићом Рокићем и његовом супругом.

Недељку Лајшићу, ТВ сниматељу из Приједора који је за Српскаинфо уступио фотографије баке Маре, образложила је своју велику жељу.

– Вољела бих да угостим Новака Ђоковића, то је мој животни сан исто као његов, побједа у Аустралији, и то ова, највећа. Мени је за стоти рођендан у гостима био Милорад Додик, предсједник Републике Српске. Не журим, сувише, када Новак буде имао времена и могућности, вољела бих да дође у наше Поткозарје – препричао је Лајшић жељу баке Маре.

Одлучна је, каже, да и наредне године, када загази у 104. годину, подржи Новака на сљедећем турниру у Аустралији.

– Када је Новак подигао пехар, Мара је наздравила ракијом шљивовицом и подигла руке у вис али није могла устати тако брзо. Зато су на ноге поскочили братић и снаха. Њих троје, скандирали су Ноле, Ноле – испричао је Лајшић за Српскаинфо.

Извор:Српскаинфо / М.Пилиповић

Share With: