Почео трећи турнир одбојке на пијеску у Градишци (ФОТО)

На спортско-рекреативном центру у Бок Јанковцу данас је почео трећи турнир у одбојци на пијеску “BetOle Sunrise Beach Volley Tour 2023“.

По први пут ове године турнир ће бити одржан у женској и мушкој конкуренцији. На овогодишњем турниру наступиће 26 екипа из Хрватске, Србије, Словеније, Црне Горе и БиХ.

“Турнир је у узлазној путањи и сваке године имамо све више екипа и све бољи терен. Одбојка на пијеску у Градишци има свијетлу будућност, а доказ за то је и број учесника који долазе из многих земаља из окружења“, рекао је министар трговине и туризма Републике Српске Денис Шулић, који је свечано отворио турнир.

Турнир организује “Menagment Event Box“ Брчко, уз подршку Градске управе Града Градишка, Министарства трговине и туризма Републике Српске. Покровитељ турнира је предсједник Републике Српске, Милорад Додик.

Организатор турнира Бојан Новокмет захвалио се свим такмичарима и спонзорима на подршци и поручио да све грађане Градишке овог викенда очекује одлична одбојка на пијеску у Бок Јанковцу.

Директан пренос утакмица за треће мјесто и финалних мечева можете пратити сутра од 19 часова на Јутјуб каналу Радио-телевизије Градишка.

З. Калинац

Share With: