Počeli radovi na uređenju stadiona FK “Bratstvo” Kozinci

U mjesnoj zajednici Kozinci danas su počele aktivnosti na uređenju stadiona u ovoj mjesnoj zajednici. Organizator ove aktivnosti je Savjet mjesne zajednice Kozinci u saradnji sa FK “Bratstvo” uz pomoć aktivista i rukovodstava Mladih socijlademokrata Gradiška.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Kozinci Igor Pavić  rekao je da je za danas planirano farbanje ograde oko stadiona, kako bi sve bilo spremno za memorijalni turnir koji se tradicionalno održava svake godine u čast poginulih boraca iz ove mjesne zajednice.

Pavić se zahvalio predstavnicima vlasti i aktivistima koji su pomogli da se današnja aktivnost izvede  i naglasio da je veliki značaj za mjesnu zajednicu, koja broji oko 3000 stanovnika i ima dosta mladih, da se ovakva igrališta održavaju i da se mladim generacijama prenese obaveza održavanja a ne samo korištenja  terena.

Predsjednik Mladih socijaldemokrata Gradiška Nevena Rakić rekla je da mladi socijaldemokrati dugi niz godina učestvuju u ovakvim aktivnostima  širom Gradiške, i da oni kao organizacija teže  da svojim primjerom  podstaknu  mlade  ljude da se uključe u ovakve aktivnosti,  te da će neke od sljedećih aktivnosti Mladih socijaldemokrata  biti organizacija ulične košarke i realizacija projekata teretane na otvorenom.

Predsjednik Mladih socijaldemorkata Republike Srpske i narodni poslanik Denis Šulić rekao je da Mladi socijaldemokrati nastoje da budu društveno odgovorna politička organizacija i da se  radnim akcijama poboljšaju uslovi života u mjesnim zajednicama kako Gradiške tako i čitave Republike Srpske.

Na stadionu u Kozincima od 3. do 4. avgusta održaće se memorijalni turnir na kome će učestvovati ekipe FK “Bratstvo” Kozinci, FK “Kozara”Turjak, FK “Sloga” Gornji Podgradci i FK “Omladinac” Brestovčina.

Share With: