Top lista

Top lista za 27.02.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

“Plodovi sela” prilika za besplatnu promociju poljoprivrednika

Internet platforma Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske “Plodovi sela” (www.plodovisela.com) zaživjela je prošlog mjeseca a prednost ove platforme prepoznalo je 35 poljoprivrednih proizvođača sa područja  Gradiške, Laktaša i Srpca koji su okupljeni u klasteru “GLS”.

Gostujući u emisiji “Bilans stanja” Radio Gradiške stručni saradnik za povrtlarstvo u Resoru za pružanje stručnih usluga u poljoprivredi područne jedinice Gradiška, Živko Šašić rekao je da su “Plodovi sela” namjenjeni za promociju i prodaju poljoprivrednih proizvoda.

Šašić je naglasio da je na platformi trenutno registrovano 250 korisnika i da postoji tendencija rasta zainteresovanih poljoprivrednika.

Prema riječima Šašića u ponudi su proizvodi biljnog i životinjskog porijekla, a kada je u pitanju klaster “GLS” najviše je registrovanih pčelara.

Šašić je dodao da se svi poljoprivredni proizvođači mogu sami registrovati na platformu ili se obratiti Resoru za pružanje stručnih usluga u poljoprivredi. On je naglasio da su internet i mobilna aplikacija besplatni i da poljoprivrednici od njih mogu samo imati benefit. Šašić je pozvao sve poljoprivredne proizvođače da iskoriste ovu priliku besplatnog reklamiranja i prijave se na “Plodove sela”.

Plaftormu je razvilo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srpske uz finansijsku pomoć Međunarodnog fonda za razvoj poljoprivrede (IFAD).

Share With: