Top lista

Top lista za 26.06.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Pavlović: Od odbornika očekujem argumentovane diskusije

Predsjednik Skupštine grada Gradiška Milenko Pavlović gostujući u emisiji „Bilans stanja“ Radio Gradiške istakao je da od novog saziva Skupštine u naredoj godini očekuje tolerantniji rad, međusobno uvažavanje, više diskusija sa argumentima i da se posvete onome što što je potrebno našem gradu i građanima.

Pavlović je rekao da je na sjednici 29.decembra u prvom dijelu, konstituisan novi saziv, izabrano novo skupštinsko rukovodstvo i naglasio da će skupštinsku većinu od 26 odbornika  činiti kolacija okupljena oko SNSD-a.Novi saziv broji 31 odbornika.

Na sjednici je usvojen Program rada Skupštine za 2021.godinu, koji prema riječima Pavlovića sadrži oko 100 tačaka dnevnog reda.

„Uglavnom su to dokumenti koji prate budžet to su određeni  programi i planovi koji analitički definišu onu što će se raditi sa lokalnim putevima, kompletnom infrastrukturom, obrazovanjem, kulturom, sportom“, istakao je Pavlović i dodao da Program sadrži određene informacije sa lokala i viših nivoa vlasti kao i određene odluke koje prate sve ono što je budžetskim okvirom predviđeno.

Pavlović je istakao da mu je velika čast što je ponovo izabran za predsjednika Skupštine i naglasio da će nastojati da u narednom periodu opravdati dobijeno povjerenje.

„Nastojaću, kao i do sada da rad Skupštine bude zasnovan na demokratskim principima, uz poštovanje Statuta i Poslovnika o radu Skupštine“, istakao je Pavlović.

Share With: