Отворено ново продајно мјесто м:тел-а и Супернове у Центрум парку у Градишци

Представници компаније м:тел  и Супернове отворили су данас ново продајно мјесто. Пословница савременог дизајна у налази се у Центрум парку у Градишци.

Симболичним пресјецањем врпце у присуству посјетилаца тржног центра и представника медија, озваничен је почетак рада нове м:тел и Супернова пословнице. Од данас корисници, као и сви заинтересовани грађани, могу још лакше да се информишу о понудама и услугама ових компанија, те да купе неки од најсавременијих уређаја.

„М:тел је већ увелико познат по томе да својим корисницима нуди најбоље и најсавременије услуге, а сада је ту и нови бренд Супернова, који чини спој три некадашња оператера, али који сада корисницима пружа нешто потпуно ново, брзо, модерно, атрактивно и напредно. Битно нам је да сви наши корисници увек имају врхунско искуство коришћења свих наших услуга, те сам уверен да ће им и овај простор у срцу Градишке, где смо под истим кровом, помоћи да одаберу услугу по својој мери, али исто тако да добију подршку наших вредних колега које су им увек на располагању“ рекао је извршни директор за маркетинг и продају компаније М:тел Милосав Парезановић.

Директор Супернове Дарио Тучић, каже да је ново продајно мјесто у Градишци још један од показатеља да су Супернова и м:тел одлучни у намјери да својим запосленима и својим корисницима, уз модерне услуге и сервисе, омогуће и угодна мјеста за рад и комуникацију.

Представници ових компанија су поручили да ће на овом мјесту сви пријатељи имати прилику да изаберу најбољу понуду.

Радно вријеме новоотворене пословнице у Центрум парку  у Градишци је радним данима и суботом од 09 до 21 час, а недјељом од 9 до 17 часова.

Н.М.

Share With: