Top lista
Top lista za 21.12.2019.god.
Glasaj
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Otvoren turnir “Streetball 3×3”

U Gradišci je sinoć otvoren šesti turnir u uličnoj košarci “Streetball 3×3 – Gradiška 2019”, na kome učestvuje 60 ekipa u kategorijama seniori, juniori, kadeti, pioniri i mini basket.
Prijavljeno je 12 ekipa u katerogiji mini basket, 7 ekipa pionira, 8 kadetskih, 9 juniorskih i 24 ekipe u seniorskoj konkurenciji.
Jedan od organizatora turnira Dušan Ristić rekao je da su među seniorskim ekipama, osim ekipa iz Republike Srpske i Federacije BiH, i ekipe iz Srbije, Slovenije i Hrvatske,  te da očekuje veoma kvalitenu košarku.
On je naveo da je prvi dan turnira rezervisan za najmlađe učesnike u mini basketu, danas od 15 časova predviđeno je takmičenje pionira i kadeta, a u srijedu 7. avgusta planirano je takmičenje u juniorskoj kategoriji, dok će takmičenje seniorskih ekipa biti održano u četvrtak 8. avgusta.
“Finalne utakmice biće odigrane u petak 9. avgusta od 17 časova, a biće organizovano i takmičenje u šutiranju trojki. Nakon toga biće održan koncert benda “Miler i prijatelji””, dodao je Ristić.
Turnir se održava na platou Kulturnog centra u Gradišci i trajaće do petka 9. avgusta, a obezbjeđen je bogat nagradni fond u ukupnom iznosu od 6.500 KM.
Generalni pokrovitelj turnira je Grad Gradiška, turnir su pomogli brojni sponzori, a jedan od medijskih sponzora je “Radio Gradiška”.
Turnir “Streetball 3×3” dio je programa manifestacije “Gradiško ljeto 2019. godine”.
Share With: