Otvoren Turnir prijateljstva”Gradiška 2021”

U “Areni Gradiška” danas je, u organizaciji ŽOK “Gradiška” otvoren Turnir prijateljstva ”Gradiška 2021”.

Na turniru učestvuju dvije ekipe ŽOK ”Gradiška, ŽOK ”Kozara, OK ”Kotor Varoš, ”OK”Viktory” iz Novog Travnika i OK “Modriča”.Finalna utakmica biće odigrana sutra, 27.juna u 14 časova.

Predsjednik ŽOK ”Gradiška”, Đorđe Bulajić zahvalio se svim ekipama koje su se odazvale pozivu za učešće na turniru i istakao da publika može očekivati dobru obojku, fer i korektan odnos ekipa.

Šef Odsjeka za društvene djelatnosti u Odjeljenju za privredu i društvene djelatnosti grada Gradiška, Ivan Radenović rekao je da Gradska uprava na čelu sa radonačelnikom konstantno ulaže u razvoj sporta što pokazuje i činjenica da na području Gradiške djeluje više od 80 sportskih organizacija.On je zahvalio organizatoru na organizaciji turnira, a gostujućim ekipama zaželio da iz Gradiške ponesu lijepe uspomene.

Direktor Sportskog centra ”Servicijum”Miloš Vujinić čestitao je ŽOK”Gradiška na organizaciji turnira i naglasio da je gradiška Arena na raspolaganju svim gradiškim sportistima i sportskim klubovima.On je izrazio nadu da će i narednom periodu biti još sličnih sportskih manifestacija.Vujinić je za 10. i 11.juli najavio održavanje Pojedinačnog prvenstva Republike Srspke u olimpijskom boksu.

S.Vidović

Share With: