Top lista

Top lista za 15.08.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

”Otvarač za konzerve” na ljetnoj sceni Zavičajnog muzeja

Druga repriza predstave ”Otvarač za konzerve” Gradskog pozorišta Gradiška biće odigrana večeras od 21 čas na ljetnoj sceni Zavičajnog muzeja.

Glumac Admir Mešić rekao je u izjavi za Radio Gradišku da je premijera predstave odigrana 17. , a prva repriza 20. juna u Kulturnom centru i da su konačno vremenske prilike dozvolile da se predstava odigra na otvorenom, te da svi zainteresovani mogu pozivnice preuzeti u kafani “Staro mjesto”.

“Ova predstava govori o dva čovjeka  koja su usljed svjetske kataklizme, odnosno eksplozije u fabrici žvaka koje su nakon toga  zalijepile cijeli svijet, ostali sami u borbi  da prežive”, napomenuo je Mešić i dodao da mnogi mogu identifikovati radnju ove predstave sa trenutnom situacijom sa virusom korona.

On je rekao da su predstave  Grad pozorišta postavljali i na jutjub tokom pandemije virusa korona, kako bi ljubitelji pozorišta uživali.

Mešić je naglasio da je broj posjetilaca ograničen na 50 i da svi koji dođu trebaju nositi maske i pridržavati se fizičke distance.

Režiju predstave potpisuje Stojan Matavulj, a u predstavi osim Admira Mešića igra i Draško Vidović.

Share With: