Опрезно јутрос- коловози мокри и клизави

На већини путева у Републици Српској саобраћај се одвија отежано,по мокрим и клизавим коловозима.Упозоравамо и на смањену видљивост због магле у котлинама и на планинама, док су на дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина учестали одрони камења и земље,а посебно издвајамо дионице Бањалука-Кнежево,Бањалука-Мркоњић Град,Сарајево-Фоча и Рогатица-Вишеград.Возачима саветујемо максимално опрезну и спорију вожњу,јер овакви временски услови повећавају број саобраћајних незгода.

Због санационих радова измијењен је режим у одвијању саобраћаја на магистралном путу МI-102, на дионици Драксенић-Врбашка у дужини 27,3 км и дионци Козарска Дубица-Драксенић-граница БиХ/ХР (Јасеновац) у дужини 16,5 км у периоду до 31.12.2021.

У току су радови на изградњи саобраћајнице (приступа новом царинском терминалу) и изградњи кружне раскрснице на дионици магистралног пута МI-101 Градишка-Нова Топола, због чега је измијењен режим у одвијању саобраћаја. С обзиром да се ради о веома фреквентном путном правцу, возаче молимо да возе максимално опрезно и спорије, те да поштују привремено постављену саобраћајну сигнализацију.

На граничним прелазима у БиХ нема дужих  задржавања.

Share With: