Опрез – поледица у вишим предјелима

Већина путева јутрос у РС је проходна, саобраћај се одвија по мјестимично мокром  или влажном коловозу, на бројним дионицама у усјецима упозоравамо на одроне. Због ниских температура, на појединим дионицама у вишим планинским предјелима и преко превоја, скрећемо пажњу на заснијежен коловоз и поледицу, док је поледицу упозоравамо и у  нижим предјелима,нарочито преко мостова, надвожњака и на прилазима тунелима. Возачима савјетујемо да возе максимално опрезно и да на пут не крећу без зимске опреме.

Због радова, до 31. децембра 2023. године привремено постављена сигнализација регулише саобраћај на магистралном путу МI-105, на дионицама Јоховац-Руданка и Руданка-Добој, као и на дијелу регионалног пута РI-2102 Разбој-Руданка.

Због неопходних радова, измијењен је режим у одвијању саобраћаја на путном правцу М II-501 Приједор 3-Копривна. Возаче молимо да возе опрезније и да поштују постављену саобраћајну сигнализацију (до 31.12.2023.).

Због извођења радова на санацији клизишта на дионици магистралног пута M-I 111 Добро Поље-Миљевина, измијењен је режим у одвијању саобраћаја (до 19.12.2023. године).

Због извођења радова на реконструкцији дионице магистралног пута М-I 101 Александровац-Александровац (аутопут), измијењен је режим у одвијању саобраћаја (до 01.12.2023. године).

На  ГП  нема дужих задржавања.

Share With: