Опрез, мокри и клизави коловози

Саобраћај се јутрос у Републици Српској одвија по мјестимично  мокрим или влажним коловозима.  Због ниских јутарњих температура, у вишим планинским предјелима и преко превоја, упозорава се на могућу поледицу.

У котлинама и дуж ријечних токова,скреће се пажња на мјестимичну маглу, а на дионицама у усјецима и поред камених косина, на повећану опасност од одрона. Издвајамо путне правце: Карановац-Кнежево-Угар, Карановац-Црна Ријека-Мркоњић Град, Трново-Фоча, Вишеград-Устипрача-Рогатица и Брод на Дрини-Хум.

На путевима на којима се изводе радови, привремено постављена сигнализација регулише саобраћај, чије је поштовање обавезно. Возачима се савјетује да возе максимално опрезно, да на пут не крећу без зимске опреме.Измијењен је режим одвијања саобраћаја, због изградње пословног објекта (бензинске станице) на одмаралишту Лужани запад на ауто путу Е-661 Градишка –Бања Лука.

Због извођења радова на рехабилитацији магистралног пута Градишка – Нова Топола – Клашнице и изградње три кружна тока на дионици Клашнице 1-Нова Топола, измијењен је режим у одвијању саобраћаја. Због радова на изградњи кружне раскрснице на споју магистралних путева М-I 101 Градишка-Нова Топола и М-I 102 Чатрња-Градишка, такође је измијењен режим у одвијању саобраћаја.

На ГП у БиХ  нема дужих задржавања.

Share With: