Опрез, коловози мокри или влажни

Возаче овог јутра очекују промјенљиви услови вожње, од сувих до мјестимично влажних или мокрих коловоза. На дионицама у усјецима, скреће се пажња на повећану опасност од одрона, а на путевима на којима се изводе радови, на измијењен режим вожње и обавезно  поштовање привремене сигнализације, која регулише саобраћај.

Због свега наведеног, савјетује се  максимално опрезна вожња, прилагођена стању и условима на путу. Због радова на мосту „Богдановац“, измијењен је режим саобраћаја на аутопуту Градишка-Бањалука и постављена је саобраћајна сигнализација која ће до 15. новембра 2023, до када су и предвиђени радови, регулисати саобраћај.

Због извођења радова на рехабилитацији магистралног пута Градишка – Нова Топола – Клашнице и изградње три кружна тока на дионици Клашнице 1-Нова Топола, измијењен је режим у одвијању саобраћаја. Због радова на изградњи кружне раскрснице на споју магистралних путева М-I 101 Градишка-Нова Топола и М-I 102 Чатрња-Градишка, такође је измијењен режим у одвијању саобраћаја.

На  ГП нема дужих чекања.

Share With:
Open

close button