Одузет аутомобили од вишеструког повратника у чињењу прекршаја

Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Градишка привремено су одузели путнички аутомобил марке „BMW, од лица В.Б. из Српца који је вишеструки  повратник у чињењу прекршаја.

Из Полицијске управе Градишка наводе да је  на локалном путу у мјесту Кукуље, општина Србац, 11. септембра око 16:40 часова, због прекорачења брзине извршена контрола  возила „BMW“, током које је утврђено да је возило не регистровано, да се на истом налазе не припадајуће регистарске ознаке, а да је возач возилом управљао прије стицања права на управљање моторним возилом.

„Такође, утврђено је да је В.Б. из Српца вишеструки повратник у вршењу тежих прекршаја из области Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ. На основу извршених провјера у Регистру новчаних казни утврђено је да лице В.Б. има дуг у износу од 8150.00 КМ“, саопштено је из ове управе.

Против лица В.Б. биће поднешен и захтјев за покретање прекршајног поступка надлежном суду због почињених прекршаја по Закону о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ.

М.Малешевић

Share With: