Одржана сједница Градског одбора Актива жена СНСД-а Градишка

У току прошле године чланице Актива жена СНСД-а Градишка реализовале су све планиране активности, речено је синоћ на сједници Градског одбора Актива, која је одржана у Културном центру Градишка.

„Између осталог у 2022. години присуствовали смо обиљежавању значајних датума у нашем граду, организовали смо предавање о заштити здравља жена  и превенцији болести, те смо реализовали различите хуманитарне акције“ рекла је секретар Актива жена СНСД-а Градиша Сања Павловић.

Све ове и многе друге активности планиране су и ове године, каже предсједник градишког Актива жена СНСД-а Рената Обрадовић Поповић. Она је истакла да ће као и увијек организовати прославу Осмог марта, те да су ову годину почели обиљежавањем  Дана Републике Српске, али да ће такође дати допринос у  обиљежавању и Дана града Градишка.

Сједници је присуствовао предсједник Градског одбора СНСД-а Градишка Зоран Аџић који је рекао да се Актив жена показао као сигурна и стабилна вертикала у овој политичкој организацији.

„На то су жене утицале и допринијеле својим сталним ангажманом, енергијом и сензибилношћу, јер широм Градишке промовишу политике СНСД-а. Наша опредјељеност је да значајну улогу дајемо жени која је веома важна и у самом друштву. Сви заједно желимо да унапредимо и побоњшамо живот и амбијент на простору Градишке“ додао је Аџић.

Актив жена СНСД-а Градишка има 42 мјесна одбора.

Н.М

Share With: