Одржана приредба под називом „Другарство чувајмо, љубав његујмо“

У основној школи „Младен Стојановић“у Врбашкој организована је приредба под називом „Другарство чувајмо, љубав његујмо“. Кроз рецитацију, пјесму и глуму ученици су, поводом Дјечије недјеље, говорили о другарству и о дјечијим правима.

Осим ове приредбе, цијела седмица је у Основној школи „Младен Стојановић“ била посвећена Дјечијој недјељи.

Директор ОШ „Младен Стојановић“ Горњи Подградци Александра Кодић,каже да организују радионице које ће водити професори разредне наставе у којима учествују родитељи и ученици. Она је истакла да његују другарство, да подстичу ученике награђивањем, те да им пружају могућност да се осјаћају сигурно док су на настави.

Након приредбе, представници Центра за социјални рад Градишка одржали су ученицима предавање под називом „Другарство чувајмо, љубав његујмо“. Директор Центра Стана Балабан рекла је да током цијеле године брину о дјеци и њиховим правима, посебно ове недјеље, те да су због тога дошли у школу како би говрили о сарадњи и свему оном што је значајно за дјецу.

У оквиру Недјеље дјетета Центар за социјални рад Градишка организоваће радионицу за кориснике Дневног центра, а планирана је и посјета дјеци у Дому „Рада Врањешевић“.

Н.М.

Share With:
Open

close button