Одржан концерт групе „Оне три“ у Градишци (ФОТО)

Публика у Културном центру Градишка уживала је вечерас у концерту вокалних солисткиња Маје Татић, Свјетлане Цеце Видовић и Ружице Чавић, окупљене у саставу „Оне три“.Три музичарке које повезују и године пријатељства изводиле су своје добре познате хитове, али и пјесме других познатих извођача. Овај концерт поводом 8. марта Дана жена, свим припадницама љепшег пола поклонили су градоначелник града Градишка и Културни центар.

Музички састав „Оне три“ концерт су назвале „Мргуде“ а посвећен је Петру Кочићу и његовој љубави према супрузи Милки.

Чланице ове групе кажу да су посљедњи пут у Градиши  наступале 2018. године. Истичу да им је веома драго што имају прилику подијелити са публиком, посебно са дамама, репертоар којег чине разноврсне пјесме, те настоје да задовоље све укусе.

„То су добре помало заборављене пјесме које нама леже и које ми волимо, а то је нешто што има добру поруку и текст“ рекла је Маја Татић.

Свјетлана Цеца Видовић истиче да воли севдалинке , јер потиче из породице гдје се гајила љубав према овој музици, али свакако воли и сваку добру пјесму.

За назив концерта као и за музичко сценски наступ задужена је Ружица Чавић, која је и била иницијатор за оснивања групе.

„Ја волим да режирам и жељела сам да извучем из Цеце и Маје скривене таленте и све се више показује да оне уживају у томе“ рекла је Ружица Чавића.

Група „Оне три“ снимила је пјесму која се зове „Прва од оне три“ а на путу су да сниме и другу коју су предале на конкурс Београдско пролеће. Жеља им је да у наредном периоду имају много наступа и да опет дођу у Градишку.

Н.М.

Share With: