Održano veče „Stand Up“ komedije sa Dušanom Jokićem

U okviru „Gradiškog ljeta 2019.“ na ljetnoj pozornici Zavičajnog muzeja u Gradišci sinoć je održano veče „Stand Up“ komedije sa Dušanom Jokićem.

Komičar Dušan Jokić je rekao da su ljudi željni smijeha te da je izvođenje „Stend up“ komedije u usponu i da je sve više popularno na našim prostorima.

Jokić se publici predstavio kombinacijom više predstava, koje imaju različite tematske prikaze od majčinstva, odlaska u inostranstvo, ljudskog mentaliteta, muško ženskih odnosa, politike i mnoge druge teme koje su nasmijavale publiku.

Stručni saradnik za kulturu i religiju u Gradskoj upravi Gradiška, Slavko Mekinjić je rekao da su građani Gradiške mogli uživati u “Stend up”  komediji koja je organizovana  u okviru “Gradiškog ljeta 2019”.

Mekinjić je dodao da Gradska uprava radi na  unapređenju i poboljšanju uslova za održavanje kulturnih manifestacija i sportskih događaja.

Samostalni stručni saradnik u Turističkoj organizaciji Gradiška Danka Mirjanić istakla je da je ova “Stend up” komedija prilika da se građani nasmiju i rasterete od svakodnevnice i navela da se ovom predstavom ne završava  „Gradiško ljeto“  već da će i u avgustu biti organizovani različiti događaji.

Mirjanićeva je naglasila da nas već prvog avgusta očekuju Ilindanske svečanosti u Turjaku, a da  trećeg avgusta u Ćelinovcu manjina Poljaka organizuje “Pirogijadu”. Četvrtog avgusta biće održano predstavljanje ronilačkog sporta na rijeci Savi, a od 5. do 9. “Streetball” košarka u večernjim terminima, 18. avgusta biće održana  izložba odltajmera dok će za sam kraj  “Gradiškog ljeta” od 24. do 30. avgusta biti održana Likovna kolonija u Lamincima.

Share With: