Održano humanitarno plesno veče za izgradnju kuće porodici Jokić

Gradska boračka organizacija Gradiška i Fondacija „Solidarnost“ organiuzovali su večaras u Kulturnom centru u Gradišci humanitarno plesno veče u cilju prikupljanja sredstava za završetak izgradnje kuće višečlanoj porodici Nenada Jokića iz Petrovog Sela, na kojem su nastupili članovi plesnog kluba „Ritam“.

Predsjednik Gradska boračke organizacije Milovan Gagić rekao je da je ovo je dobar način da Boračka organizacija, uz podršku Gradske uprave Gradiška, ustanova, preduzeća, organizacija i građana, pomogne onima kojima je to potrebno, posebno višečlanim porodicma, navodeći da je za ovo plesno veče prodato oko 500 ulaznica.

On je istakao da je Nenad Jokić učesnik Odbrambeno-otadžniskog rata, te da njegova poradica trenutno živi u neuslovnoj kući.

Gagić je naveo da su Gradska boračka organizacija i Fondacija „Solidarnost“, uz pomoć Gradske uparev Gradiška i drugih donatora, započeli izgradnju kuće porodice Jokić, te da očekuje da će  do kraja ove sedmice biti završen krov i prva faza izgradnje, nakon čega slijedi opremanje kuće.

Trener plesnog kluba „Ritam“ Svetislav Savanović istako je da su se rado odazvali pozivu da učestvuju u ovoj humanitarnoj plesnoj večeri, da pokažu svoju humanost i publici prikažu nekoliko plesnih stilova.

Share With: