Top lista

Top lista za 23.01.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Održana prva sjednica Privrednog savjeta grada Gradiška

Na prvoj sjednici Privrednog savjeta grada Gradiška, koja je održana danas u Kulturnom centru Gradiška, za predsjednika Privrednog savjeta izabrana je Dragana Ilić  a za zamjenika predsjednika Krešimir Bodrožić.

Ilićeva je rekla da su na današnjoj sjednici, između ostalog, usvojili Budžet i Plan kapitalnih investicija za 2021. godinu.

„Na dnevnom redu je bilo 11 tačaka koje su vezane za prijedloge akata koji će se razmatrati na sjednici Skupštine grada Gradiška. Osim budžeta i plana kapitalnih investicija govoreno je o Programu rada Privrednog savjeta za 2021. godinu, Plan implementacije strategije razvoja grada Gradiška za 2021. godinu kao i  Programi podsticaja privredi i poljoprivredi“ rekla je Ilićeva.

Ona je dodala da će Privredni savjet u toku naredne godine, u okviru svog Programa rada, održati četiri sjednice sa ciljem dalje saradnje privrednika i Gradske uprave.

 

Zamjenika predsjednika Privrednog savjeta, Krešimir Bodrožić rekao je da je osnivanje Savjeta važno kako bi privrednici na jednom mjestu mogli iznijeti svoje probleme i pronaći rješenje za iste ali i  ostvariti lakšu komunikaciju sa Gradskom upravom.

Privredni savjet grada Gradiške broji 27 članova iz javnog i privatnog sektora raznih grana privrede.

Share With: