Top lista

Top lista za 06.03.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Održan prvi saziv Skupštine OKK „Kozara“ iz Gradiške

U velikoj sali Kulturnog centra u ponedjeljak, 11. januara održan je prvi saziv Skupštine OKK „Kozara“ iz Gradiške, uz poštovanje preporučenih epidemioloških  propisa.

Napravljen je rezime dosadašnjeg dijela sezone, izglasano je novo rukovodostvo,  predsjednik kluba i upravni odbor. Dugogodišnji planirani projekat podizanja kluba na zdrave temelje ogleda se u pokretanju mlađih selekcija, te potencijalnom ulasku u Prvu ligu Republike Srpske.

Jednoglasnom odlukom Skupštine za predsjednika kluba izabran je nekadašnji igrač kluba koji je „preteča“ današnjeg Omladinskog košarkaškog kluba Kozara , Boris Nenad.

Rijetko kvalitetna grupa mladih ljudi iz našeg grada okupila se na jednom mjestu sa zajedničkim ciljem, a svi smo saglasni u tome da mladim generacijama omogućimo kvalitetnu kako sportsku, tako i životnu edukaciju u smislu zdravog odrastanja propraćenog sportom koji najviše volimo“ , rekao je Nenad.

Upravu kluba čine uspješni i perspektivni pojedinci iz raznih sfera društva koji svojim znanjem i kvalitetom žele navedeni projekat ostvariti zajedničkim snagama. Među njima su Danijel Gončin, Denis Šmitran,Viktor Vukotić, Vukašin Zdjelar, Igor Damjanović, Josif Ilić, Miloš Račić i Radislav Martić.

Share With: