Одиграна представа“Милка и Неђо“

Комедија „Милка и Неђо“, ауторски пројекат Раденке Шево и Жељка Касапа, заснован на популарној серији „Добро јутро, комшија“, изведена је вечерас у Културном центру Градишка.

Идеја за представу настала је прије неколико година, али је због короне паузирана и на позоришним даскама присутна је годину дана. Према ријечима Жељка Касапа, публика је одлично прихватила брачне догодовштине Милке и Неђе и то га, како каже, највише радује. „До сада смо се представили публици у Републици Српској, али се надам да ћемо имати прилику насмијати и људе у дијаспори“, истакао је Касап.

„Пројекат“Добро јутро, комшија“ је настао из ината, да се, поред свих брига које нас окружују, насмијемо животу у лице“, истакла је глумица Раденка Шева и додала да је представа била очекивана јер су их гледаоци не само добро прихватили, већ и завољели.

Шево је признала да воли свој лик јер је Милка прије свега жена која воли и брине о својој породици, која познаје све мане својих укућана и која воли њихове мане.

Представа је, попут серијала, препуна комичних ситуација. “ Према неким истраживањима, пет минута смијеха је 45 минута теретане.Значи, ако људи неће да иду у теретану, нека дођу код нас, даћемо им дневну дозу смијеха и то је управо оно због чега смо ми ту“, закључио је Касап.

С.Видовић

Share With: