Na ljetnoj pozornici „Zavičajnog muzeja“ odigrana je predstava za djecu „Vrijeme je za bajku“ u izvođenju Dječijeg pozorišta Republike Srpske.

Predstavu izvodi naša naša sugrađnka Dragana Ilić koja je student na 3. godini  Akademije dramskih umjetnosti iz Banja Luke zajedno sa glumcem Sašom Terzićem.

Saša Terzić je ovom prilikom rekao da  predstava ima određenu dozu intrektivnosti sa djecom i da je baš napravljena za djecu vrtićkog uzrasta.

„Djeca su bila malo više na suncu ali su lijepo odgledali predstavu, bilo ih je dosta i pravo  je  zadovoljstvo izvesti ovu predstavu na ovoj pozornici koja je odlična za ovakvu vrstu predstave“ istakao je Terzić.

Organizator ove manifestacije iz Turističke organizacije Boriša Pavlović rekao je da je pravo zadovoljstvo vidjeti  popunjenu ljetnu pozornicu djecom i njihovo oduševljenje i radost na licima te da je to prava manifestacija za najmlađe ali ne i jedina jer već 14. jula imaćemo aktinvosti na rijeci Savi gdje će djecu zabavljati  ronioci iz kluba „Sveti Nikola“.