Top lista

Top lista za 3.10.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Odbornici SDS-a i PDP-a od naredne sjednice gradske skupštine djelovaće u zajedničkom klubu

Odbornici SDS-a i PDP-a u Skupštini grada Gradiška, Mirko Samardžija i Radislav Dončić, najavili su u petak da će šest odbornika ovih stranaka od naredne sjednice gradske skupštine djelovati u jednom klubu, s obzirom da trenutno samo četiri odbornika PDP-a i dva SDS-a čine opoziciju aktuelnoj vlasti.

Samardžija, koji je predsjednik Gradskog odbora SDS-a i kandidat ove dvije stranke za gradonačelnika Gradiške na predstojećim lokalnim izborima, i Dončić, koji je predsjednik Gradskog odbora i nosilac liste PDP za odbornike u Skupštini grada Gradiška, održali su u petak konferenciju za novinare na kojoj su govorili u trenutnoj političkoj i ekonomskoj situaciji i planovima za lokalne izbore u Gradišci.

Samardžija je istakao da vjeruje da će, on kao kandidat SDS i PDP za gradonačelnika Gradiške, dobiti podršku građana na izborima, obzirom da su ove dvije stranke trenutno jedina opozicija i alternativa vlasti.

On je naveo da je SDS na prethodnim lokalnim izborima osvojio pet odborničkih mandata u Skupštini grada Gradiška, ali da su tri odbornika prešla u redove vladajućih stranaka, te izrazio uvjerenje da će izborni rezultat SDS-a na izborima 15. novembra u Gradišci biti mnogo bolji nego prije četiri godine.

Dončić, koji će biti i nosilac kandidatske liste PDP-a za odbornike u gradskom parlamentu, rekao je da će u toku predizborne kampanje ponuditi konkretna riješenja za poboljšanje standarda građana.

Donćič je dodao da je uvjeren u pobjedu Samardžije, kao zajedničkog kandidata opozicije za gradonačelnika Gradiške, i bolji rezultat PDP-a nego na prethodnim lokalnim izborima.

Share With: