Top lista

Top lista za 06.06.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Od ponedjeljka ponovo konkurs za pomoć boračkim kategorijama

Iz Gradske boračke organizacije Gradiška obavještavaju pripadnike boračkih kategorija da će Konkurs pomoći boračkim kategorijama u 2020. godini, koji je zbog virusa korona bio odgođen, ponovo biti otvoren od ponedjeljka, 25. maja do 8. juna ove godine.

Program pružanja pomoći materijalno ugroženim boračkim kategorijama sa teritorije grada Gradiška realizovaće se kroz: pomoć za kupovinu udžbenika za 10 učenika osnovnih i 10 učenika srednje škole po 100 KM, stipendiranje 10 učenika srednjih škola 10 puta po 80 KM i stipendiranje 6 studenata 10 puta 100 KM.

Kandidati koji konkurišu po ovoj osnovi trebaju dostaviti dokaz da pripadaju boračkim kategorijama, da su redovni studenti, dokaz o broju zaposlenih u porodici, kućnu listu, dokaz o broju djece školskog uzrasta. Konkurisati mogu samo studenti koji redovno pohađaju državni fakultet.

Pomoć će se realizovati i kroz kupovinu ogrevnog drveta za 60 korisnika po 200 KM i pomoć za banjsko liječenje sa priloženom medicinskom dokumentacijom za 15 korisnika za desetodnevni boravak u banji.

Prijave se podnose lično u Službi Gradske boračke organizacije Gradiška u vremenu od 8:30 do 14:00 časova.

Prednost za dodjelu imaju lica koja su članovi Boračke organizacije i koja je predložila mjesna boračka organizacija, a koja do sada nisu koristila niti jedan vid pomoći.

Share With: