Top lista

Top lista za 12.06.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Od početka godine registrovano ukupno 15.394 vozila

Prema podacima Policijske uprave Gradiška od početka godine u Gradišci je registrovano 15.394 vozila, što predstavlja trend rasta odnosno povećanje broja registrovanih vozila za 7,4 %  u odnosu na prošlu godinu.

Načelnik Odjeljenja za pravne i kadrovske poslove Policijske uprave Gradiška Rajko Lajić rekao je da uprkos povećanju broja registrovanih vozila, Policijska uprava Gradiška raspolaže sa dovoljnim brojem službenika koji će udovoljiti zahtjevima građana.

On je naveo da građani mogu registrovati vozila radnim danima od 7 do 20 časova, te da u određenim intervalima može doći do gužve, ali da građani ne čekaju duže od 30 minuta ukoliko je zahtjev uredan.

Lajić je naglasio da Odjeljenja za pravne i kadrovske poslove provjerava tehničku ispravnost na osnovu tehničkog pregleda koji je obavezan kod prve registracije i prilikom produženja registracije vozila te da kontrolu na putevima redovno obavlja  Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Gradiška i ukoliko uoče nepravilnosti vozilo upućuju na vanredan tehnički pregled.

Share With: