Top lista

Top lista za 25.09.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Od ove godine Gimnastičkli klub “Gradiška”

Gimnastički klub “Gradiška” broji 40 članova uzrasta od 4 do 14 godina.

Gostujući u programu Radio Gradiške trener Milka Rokić navela je da su sa organizovanim treninzima gimnastike u Gradišci počeli u februaru 2014. godine, prvo kao sekcija Gimnastičkog kluba “Lider” iz Prijedora i dodala da su ove godine stekli uslove da osnuju klub u Gradišci.

Rokićeva je navela da su do sada učestvovali na Malim olimpijskim igrama kroz školske sportske sekcije, na Danima gimnastike u Banjaluci, Prvenstvu Republike Srpske i nedavno na turniru “Susret prijateljstva” u Prijedoru.

Ona je istakla da je gimnastika bazični sport kojim se razvijaju sve motoričke sposobnosti i pozvala zainteresovane da im se pridruže na trenizima koji su organizovani u Osnovnoj školi “Kozarska djeca” u Kruškiku  utorkom i četvrtkom od 18 do 20 časova u dvije grupe.

Mlada gimnastičarka Dunja Šmitran ima 9 godina. Gimnastikom se bavi 4 godine i postiže značajne rezultate, do sada je učestvovala na brojnim takmičenjima i osvojila veliki broj medalja. Ona je navela da gimnastiku voli jer nauče razne vježbe.

Sedmogodišnja Sofija Malivuković se takođe gimnastikom uspješno bavi već 4 godine i kaže da joj je to zabavno.

Devetogodišnja gimnastičarka Hana Huremović iz Gradiška gimnastiku trenira 4 godine i do sada je  bila na brojnim takmičenjima i osvajala medalje. Ona je navela da ima dosta drugara i da u klubu nauče dosta toga.

Share With: